Lacoste

En stor kærlighed og passion for innovation og en vis fransk elegance. Kvalitet, eksklusivitet og elegance er nøgleordene for Lacoste. Lacoste's sortiment dækker over et kæmpe udvalg af eksklusive parfumer.

3 produkt(er)

En passion for innovation og en vis fransk elegance

En stor kærlighed til spillet, en passion for innovation og en vis fransk elegance. Siden 1993 har Lacostes historie båret præg af sin grundlægger René Lacoste, den franske tennislegende, der har lagt navn til et brand der har ændret menneskers syn på kvalitet og mode. Lacoste parfumerne findes under mærkerne Lacoste Touch Pink og Lacoste Pour Homme.

Historien bag Lacoste

Lacoste er et fransk modetøjsfirma med hovedsæde i Frankrig. Lacoste' hovedprodukt er designertøj, men du finder også parfume, kosmetik, ure og møbler i sortimentet. De enkle, eksklusive, rene linjer er Lacoste's kendetegn, som appellerer til både manden og kvinden, der ønsker lidt ekstra luksus i hverdagen. Lacoste er et fransk eget tøjfirma, der blev grundlagt i 1933 af René Lacoste. Firmaet sælger tøj, sko, parfume, lædervarer, armbåndsure og solbriller. Firmaet er genkendeligt med dets grønne krokodillelogo. Lacoste har i dag tre butikker i Danmark. René Lacoste's grundlag for at starte en virksomhed, var grundet at han vandt et væddemål der lød på, at hvis han vandt en specifik tenniskamp, ville han få en krokodilleskindstaske, og blev derfor kaldt krokodillen. Han begyndte derefter at producere sit eget tøj og oprettede derfor et firma til dette. Hans første parfume blev lanceret i 1998, parfumen hedder “touch of pink” og er en af de meste kendte, og modellen dertil er den danske Natasha Thomas.

De populære Lacoste produkter

Lacoste dækker over et bredt sortiment af eksklusive parfumer, ure, designertøj, kosmetik og møbler, der appellerer til den moderigtige mand og kvinde. De luksuriøse og elegante parfumer fra serierne “Touch of pink” og “Pour Homme” efterlader ikke blot en forførende duft på huden, men også følelsen af selvsikkerhed, styrke og indre ro. Parfumerne er specielt designet til manden og kvinden, der ønsker at iføre sig mere end bare en duft.

De bedst sælgende Lacoste produkter

Lacoste’s absolutte bestseller-parfume er serien Lacoste “Touch of Pink”. Serien er en klassisk, feminin parfume. Parfumen komplementerer den feminine kvindes personlighed - hans styrke, passion og indre ro.
Duften repræsenterer en frisk og feminin duft af citrus, søde frugter og vanilje.

Ønsker du at iføre dig en klassisk, elegant duft, der giver dig en følelse af selvsikkerhed og styrke, er Lacostes parfumer uden tvivl det perfekte match til dig.

Besøg producentens hjemmeside: Lacoste