Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Lacoste

Det franske Lacoste har en stor kærlighed og passion for innovation, der kan mærkes, duftes of ses på alle produkterne. Blev fortryllet af de eksklusive, kvalitetsbevidste og elegante dufte fra Lacoste til både hende og ham.

1 til 36 af 50

Side

af 2

Side

af 2

En passion for innovation og en vis fransk elegance


Du har nok set krokodille logoet på både tøj og sko, men det verdenskendte brand producere også unikke dufte til både ham og hende. Grundlæggeren René Lacoste er en fransk tennislegende, og har selv lagt navn til brandet. Lacoste giver en følelse af kvalitet og elegance og har gjort det siden 1993.

Historien bag Lacoste

Lacoste er et fransk modetøjsfirma, med passion indenfor mode og kvalitet. Udover tøj og sko til kvinder og mænd, finder du også kosmetik, ure, møbler og ikke mindst parfumer fra Lacoste. Brandet er genkendeligt med det skønne krokodillelogo, der kan findes på produkterne i det store sortiment. Tilbage i 1993 startede den kendte tennisstjerne René Lacoste, det franske brand, hvor hele rejsen startede med en tøjkollektion, og det tog fart derfra. Bestseller parfumen "Touch Of Pink" kom til allerede 5 år senere, og har været populær i hele verden lige siden. Historien bag krokodille logoet, er at René lavede et væddemål, der lød på, at hvis han vandt en specifik tenniskamp, ville han få en krokodilleskindstaske og det er derfor logoet blev en krokodille.

De populære Lacoste produkter


Lacoste appellerer til den moderigtige forbruger, der ønsker en følelse af luksus og elegance. Sortimentet dækker over eksklusive parfumer, der efterlader en selvsikker og forførende duft på huden. De to bestsellers i parfumeserierne er "Touch Of Pink" til hende og "Pour Homme" til ham. To forførende dufte, der giver dig lidt ekstra luksus til hverdagen. Hele sortiement er lavet med fokus på mere end bare duft. Bliv selvsikker med de unikke dufte fra det franske Lacoste.

De bedst sælgende Lacoste produkter

I 1998 kom serien "Touth Of Pink" til og har været bestselleren lige siden. En feminin og klassisk parfume der dufter skønt af citrus, søde frugter og vanilje. Ifør dig en klassisk og elegant duft hver dag, så du kan gå dagen i møde med selvsikkerhed og styrke.

Besøg producentens hjemmeside: Lacoste