Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Hugo Boss

HUGO BOSS dufte afspejler stærke personligheder og står for alt det, den moderne kvinde eller mand drømmer om. Hugo Boss sortimentet tæller et hav af skønne og eksklusive parfumer, der supplerer den moderne livsstil og giver hverdagen et hint af luksus.

1 til 36 af 97

Side

af 3

Side

af 3

Ease & precision


Hugo Boss producere eksklusive parfumer og deodoranter til både mænd og kvinder. Hugo Boss er kendt og anerkendt verden over, for deres skønne dufte, der giver dig en følelse af luksus.

Historien bag Hugo Boss


Tilbage i 1924 blev det tyske brand Hugo Boss etableret af designeren og forretningsmanden, Hugo Ferdinand Boss. Brandnavnet har Hugo selv lagt navn til. Hugo Boss er ikke blot et stort brand indenfor dufte, men også et anerkendt og uundgåligt navn inden for modeindustien. Brandet producere nemlig også high-class work wear til den modebevidste og stilrene forbruger.

Hugo Boss produkterne


Giv hverdagen lidt ekstra luksus med de skønne dufte fra Hugo Boss - til både hende og ham. Sortimentet dækker over unikke produkter der efterlader en unik og fortryllende duft på huden, som holder dagen lang. Luksus duftene fra Hugo Boss, kommer i stilrene flasker, så både næsen og øjnene kan få en følelse af ren luksus.

Husk bestsellere

I blandt de mange populære dufte fra Hugo Boss, er der en der en der vinder en klar første plads. HUGO Man Deodorant Spray er en klassisk duft til mænd. Svedgener og lugt kommer nemt og hurtigt til livs, og du efterlades med en maskulin og frisk duft på kroppen. Til kvinderne har vi Hugo Boss Jour – en let og forførende Eau de Parfum til den elegante kvinde. Parfumen efterlader en frisk og feminin duft på huden, der holder længe.

Ønsker du en duft, der giver dig en følelse af selvsikkerhed, er Hugo Boss’ eksklusive parfumer og deodoranter uden tvivl det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Hugo Boss